Goed nieuws voor alle Jazz fans: het jaarlijkse festival Jazz in 't Park gaat ook dit jaar door!
Van donderdag 3 tot en met zondag 6 september 2020 vormt de tuin van de Sint-Pietersabdij het decor voor het beste en nieuwste binnen de hedendaagse Belgische jazz.

Hetzelfde maar anders

De succesformule blijft dezelfde. We serveren je een portie onweerstaanbare, Belgische jazz in een fijn, groen kader. En dat allemaal gratis!

Alleen zakken we dit jaar niét af naar het Zuidpark, wél naar de betoverende tuin van de Sint-Pietersabdij. Bovendien moeten bezoekers op voorhand een ticket reserveren. Reserveren gebeurt per concert en kan voor maximum 4 personen uit dezelfde bubbel. Voor elk concert geldt een maximumcapaciteit van 200 personen, zodat er voldoende afstand bewaard kan worden tussen de verschillende bezoekers.

Alle concerten zijn bovendien zittend, en om verplaatsingen tot een minimum te beperken, zorgt de organisatie voor de nodige bediening aan tafel. Per ticket wordt een waarborg van 5 euro gevraagd, maar dit bedrag wordt integraal terugbetaald als de bezoeker aanwezig was voor het gereserveerde concert.

Reserveer je gratis ticket

Tickets kunnen gereserveerd worden vanaf woensdag 26 augustus om 10.30 uur, via telefoon (09 233 77 88), via de website www.uitbureau.be of aan de balie van Uitbureau, Veldstraat 82B in Gent.

Een must voor elke muziekliefhebber

Jazz in ’t Park wil een zo breed mogelijk publiek laten kennis maken met de hedendaagse Belgische jazz, door gratis maar hoogstaande concerten te programmeren. Zowel gevestigde waarden als talent van eigen bodem kunnen er tussen de bomen ontdekt worden, dit zowel met licht verteerbare jazz als met het moeilijkere genre.