©Stad Gent - Dienst Toerisme
Het design hotel Yalo is een ontmoetingsplaats voor reizigers, locals en zakenmensen. Het heeft z’n eigen foodie restaurant en bar. Chef Jasper Maatman staat achter het fornuis en serveert kleine sharing plates, bar bites en klassiekers met een twist.
In Yalo eet je met de seizoenen mee. De focus ligt op verantwoord geproduceerde ingrediënten. De menukaart is door de combinatie van eigen producten, pure cocktails en lokale initiatieven verfijnd en gevarieerd.
Je kunt er de hele dag door bar bites bestellen en in de namiddag is er een ruime selectie zoete patisserie.
In de bar kun je ook terecht voor heerlijke cocktails en wijntjes.
In de rooftopbar geniet je van april tot augustus, afhankelijk van het weer, niet alleen van een hapje en een drankje maar ook van een spectaculair uitzicht op de stad.
De informatie gaat verder onder de afbeeldingen.
Openingsuren
- Het restaurant is elke dag open 12u tot 22u30 (lunch en diner)
- De bar is op maandag, dinsdag, woensdag en zondag open van 11:00 tot 23:30 uur. Op donderdag, vrijdag en zaterdag van 11:00 tot 01:00 uur.
- De rooftopbar is open op donderdag en vrijdag van 17u tot 23u en zaterdag en zondag van 14u tot 23u (afhankelijk van het weer)
Info voor groepen
Lunch:
- Groepen tot 50 personen in Yalo restaurant
- Groepen tot 100 personen op de rooftopbar
Diner:
- Groepen tot 35 personen in Yalo restaurant
- Aparte private dining room tot 20 personen
- Groepen tot 100 personen op de rooftopbar (enkel op maa/din/woe avond buiten de zomermaanden juli/aug)