Yalo is een design hotel met een levendige vibe en rock ‘n roll feel. Hier komen reizigers, locals en zakenmensen tot rust en genieten van een unieke hotelervaring met perfecte service. Het hotel beschikt over 92 stijlvolle kamers, een foodie restaurant, een tropische rooftop bar met adembenemend zicht over de stad, een hippe cocktail- en wijnbar.

Het totaalconcept van Yalo is een unieke mix van kleuren, materialen en texturen.

De kamers zijn een perfecte combinatie van comfort en design. Ze zijn origineel en luxueus ingericht en beschikken o.a. over een Nespresso- apparaat, een flat screen smart- TV en een ‘old school ’vinyl platendraaier of radio. Op de 2 bovenste verdiepingen vind je kamers en suites met een groot privé terras en adembenemend zicht op het centrum van Gent. Een unieke en inspirerende plek om tot rust te komen in het hart van bruisend Gent.

In de Yalo rooftopbar op de 6e verdieping heb je een spectaculair zicht op de Krook, de Vooruit, de Boekentoren en andere landmarks. Je kunt er, afhankelijk van het weer, terecht van april tot augustus.

De levendige cocktail- en wijnbar is een oase in het midden van de stad en het foodie restaurant serveert heerlijke sharing gerechten.

Daarnaast beschikt het hotel over een 24/24 receptie, gratis WIFI, een fitnessruimte en een eigen ondergrondse hotelparking in de Vlaanderenstraat.

Yalo zet zich in voor een groenere samenleving en kreeg daarvoor het Green Globe certificaat.

Boek hier je ver­blijf in Yalo Urban Bou­ti­que hotel

Boek nu!

Dit hotel heeft geen oplaad­punt voor elek­tri­sche wagens

Een kaart met alle betalende laadpunten voor elektrische wagens in de stad Gent vind je hier
De informatie gaat verder onder de afbeeldingen.