Holy Cow Chocolate staat voor een duurzame, transparante en traceerbare cacao-keten: van boer in India tot chocolade in België. Foto's, video's, echte cacaobonen-en vruchten laten je kennis maken met het verhaal van de zaak. Zodra je de deur van de winkel opent, komt de geur van chocolade en smeuïge cacao-notenpasta’s je tegemoet. Achter de glazen wanden van het atelier zie je hoe de producten gemaakt worden. En je kunt alles proeven. Laat je verrassen door artisanaal gemaakte chocolade.
Holy Cow Chocolate heeft zijn eigen “supplychain” en werkt samen met een 250-tal kleinschalige cacaoboeren. Hun verse cacao wordt op de verwerkingsunit in India gefermenteerd en gedroogd tot cacaobonen van topkwaliteit. Holy Cow Chocolate verwerkt deze ook verder tot cacaopoeder, cacaoboter en -massa.
Alle producten in de winkel zijn 100% plantaardig. Je vindt hier alles wat je chocoladehart wenst. Van echt pure cacao producten zoals ceremoniële cacaopasta, natuurlijk cacaopoeder, nibs en chocoladerepen met hoge cacao percentages tot zachte en romige plantaardige chocolades, “zero-sugar” producten en warme chocolademelk en ijs om mee te nemen.
Wil je meer te weten komen over de wereld van chocolade? Boek dan een lezing met degustatie.
De informatie gaat verder onder de afbeeldingen.