Heb je je al eens een van volgende zaken afgevraagd: Hoe jongleren we met werktijd en vrije tijd? Verloopt de schafttijd zoals vroeger? Draaien er nog steeds ledematen in machines? Antwoorden op deze en andere vragen krijg je in BURN, een tentoonstelling over veiligheid en welzijn op de werkvloer tussen 1800 en nu.

In deze tentoonstelling in het Industriemuseum kom je meer te weten over brandgevaar, burn-out, arbeidsongevallen, ergonomie, prikklokken en preventie. Daarnaast ontdek je ook in welke omstandigheden de mijnwerkers werkten en wat de kantoormeubelen van weleer waren. Alles doorspekt met beklijvende audio- en videogetuigenissen.

Onli­ne tic­kets Indu­strie­mu­se­um

Liever geen wachtrijen aan de kassa? Zeker zijn dat je het Industriemuseum kan ontdekken wanneer jij daar zin in hebt? Boek dan vooraf je tickets en geniet met volle teugen van je bezoek!

Boek hier je tickets

Deze acti­vi­teit vindt plaats op een loca­tie die bin­nen de lage-emis­sie­zo­ne ligt

Kom je met de wagen naar Gent? Check dan eerst of je de binnenstad mag inrijden of niet. Propere wagens mogen de stad binnenrijden, vervuilende wagens moeten betalen. Mag jouw voertuig binnen, maar heb je geen Belgische of Nederlandse nummerplaat? Dan moet je ALTIJD registreren! 

Kom hier alles te weten over de lage-emissiezone (LEZ) in Gent
De informatie gaat verder onder de afbeeldingen.