Hou je van rock ’n roll op je bord? Fourchette is een niet te missen culinair evenement voor foodies. De crème de la crème van de chefs uit Gent en omgeving laten je proeven van hun unieke creaties.

Tijdens Fourchette schotelen 16 topchefs je een culinair vijfgangenmenu voor in Loods 23 op de Muide, vlakbij het Voorhavenpark.

Je ziet de sterrenchefs in de open keuken aan het werk. Elke chef bereid een gang. Je kunt kiezen uit twee menus.

De chefs zijn Michelinchefs Michaël Vrijmoed (Vrijmoed**), Benoit Dewitte (Benoit & Bernard Dewitte*), Olly Ceulenaere (Publiek*), Vilhjalmur Sigurdarson (Souvenir*), Sébastien Wygaerts (Ogst*), Peter Goossens (Hof Van Cleve***), Thijs Vervloet (Colette-De Vijvers**), Sang Hoon Degeimbre (L'Air Du Temps**), Willem Hiele (Willem Hiele*) en Timon Michiels (Carcasse*) en daarnaast de patissiers Joost Arijs en Pierre Marcolini, de toprestaurants Entropy, Menssa en Bar Bask.

Wil je er bij zijn? Reserveer dan je plaats via de website 

De informatie gaat verder onder de afbeeldingen.