Ontdek het fascinerende verhaal en de zomerbar van Dada Chapel Distillery, een stokerij die enkele jaren geleden zijn deuren opende in een historische pand op de Zandberg in Gent.

Dada Chapel staat bekend om zijn ambachtelijke spirits die de verbeelding prikkelen en de smaakpapillen verrassen. Van de Potato Vodka, gemaakt van Belgische biologische aardappelen, tot de Brhum, gebaseerd op een lokaal suikerbietendestillaat in samenwerking met de Tiense suikerfabriek.

Wil je de magie van Dada Chapel zelf ervaren? Tijdens de Holy Saturdays in juli en augustus opent Dada Chapel zijn deuren voor het publiek. Je krijgt de unieke kans om het productieproces te ontdekken. Daarnaast kun je het historische gedeelte van het pand verkennen en genieten van een heerlijke cocktail in de bar. Breng een bezoek aan Dada Chapel en laat je verrassen door deze verborgen parel in het hart van Gent.

Deze acti­vi­teit vindt plaats op een loca­tie die bin­nen de lage-emis­sie­zo­ne ligt

Kom je met de wagen naar Gent? Check dan eerst of je de binnenstad mag inrijden of niet. Propere wagens mogen de stad binnenrijden, vervuilende wagens moeten betalen. Mag jouw voertuig binnen, maar heb je geen Belgische of Nederlandse nummerplaat? Dan moet je ALTIJD registreren! 

Kom hier alles te weten over de lage-emissiezone (LEZ) in Gent
De informatie gaat verder onder de afbeeldingen.