Agelandkaai, een gerenoveerd herenhuis aan het schilderachtige Napoleon De Pauw Kanaal, biedt een trendy vakantieverblijf langs het water. Het stadscentrum is zowel te voet als met het openbaar vervoer makkelijk te bereiken.

Een duurzame vakantiewoning waar kwaliteit voorop staat, geschikt voor zowel korte citytrips als langere verblijven. De vakantiewoning (max. 5 personen) bestaat uit een duplex (la bellétage) en een appartement (l'atique) en beschikt o.a. over een zithoek, slaapplaatsen, badkamer, terras, een volledig uitgeruste keuken met o.a. espressomachine, oven, inductiekookplaat en andere kleine huishoudtoestellen. Alle ruimtes zijn voorzien van airconditioning en zonnewering voor extra comfort. In de afgesloten fietsenstalling kan je jouw fiets veilig opbergen.

Agelandkaai ligt op slechts 20 min wandelen van Dok Noord, een trendy winkelcentrum op een voormalige industriële site met tal van kwaliteitswinkels en diverse vrijetijdszaken. Tijdens deze wandeling passeer je de Oude Dokken, het oude Gentse havengebied waar nieuw leven in geblazen is. 

De vakantiewoning ligt op 200 meter van het station Gent Dampoort en op wandelafstand van de bezienswaardigheden van Gent. Reis je met de wagen? Dan kan je gratis jouw auto parkeren op één van de twee parkeerplaatsen met laadpaal. 

Jurgen organiseert eveneens begeleide wandelingen in het Nederlands en Engels. Hij legt de geheimen van de stad bloot via verhalen over pittige liefdesaffaires, Gent ten tijde van WO I en de rol van vrouwen in de textielindustrie. 
 

Boek hier je ver­blijf in vakan­tie­wo­ning Age­land­kaai

Boek nu!
De informatie gaat verder onder de afbeeldingen.