Heb je een zwak voor design? Bezoek zeker het Design Museum in Gent. Achter een prachtige 18de-eeuwse gevel schuilt een modern, open gebouw.

*** Het Design Museum Gent is vanaf 7 maart 2022 voor vier jaar gesloten ***

Deze indrukwekkende stadsresidentie in rococostijl werd in 1922 aangekocht door de Stad Gent, die er haar designmuseum in onderbracht. De tijdelijke tentoonstellingen vormen een aanvulling op de prachtige permanente collectie, van art nouveau tot de hedendaagse designstromingen. 

Een kindvriendelijk Design Museum in Gent

In het Design Museum Gent valt er voor families en kinderen altijd wat te beleven. Speel het Museumspel of volg een leuke workshop. Het kan allemaal!

Met een speeltas verkennen gezinnen met kinderen tussen 0 en 3 jaar spelenderwijs de collectiepresentatie. Vraag ernaar aan de balie van het museum.

Museumshop

Wil je een aandenken aan je bezoek mee naar huis nemen? Vergeet dan zeker niet een kijkje te nemen in de museumshop. Je vindt er beslist iets voor de thuisblijvers. Of voor jezelf.

Onli­ne tic­kets Design Muse­um Gent

Liever geen wachtrijen aan de kassa? Zeker zijn dat je het  Design Museum Gent kan ontdekken wanneer jij daar zin in hebt? 
Boek dan vooraf je tickets en geniet met volle teugen van je bezoek!

Boek hier je tickets

Op stap in groep?

Via deze link kan je je groepsbezoek online aanvragen. Het team van BOEKjeBEZOEK informeert je dan zo snel mogelijk over de concrete reservatie van je groepsbezoek. 

Groepsbezoek online aanvragen
De informatie gaat verder onder de afbeeldingen.

City­Card Gent: een must have voor je bezoek aan Gent

Hier kun je de CityCard Gent kopen