Wallin’ begon als organisatie waar het creëren van kansen voor artiesten en de opwaardering van het straatbeeld centraal stond. Deze doelstellingen bleven behouden en groeiden uit tot een specialisatie in muurschilderingen en projecten waar graffiti en streetart centraal staan. Samen met lokale, nationale en internationale artiesten/partners brengt wallin’ deze projecten tot leven.

Bij Wallin’ kun je terecht voor een aantal begeleide wandelingen en fietstochten langs streetart kunstwerken in de stad.

Tijdens de “Tour Illegal” kom je meer te weten over de graffiti cultuur en krijg je antwoord op vragen zoals “Hoe komt die graffiti daar nu?” en “Wie heeft ze gezet en waarom?” Je treedt binnen in de wereld van de graffiteur en ontdekt wat deze mensen aandrijft.

Een gids en graffiteur uit de Gentse graffitiscene vertellen je tijdens de “Wallin’ Tour” verhalen over de artiesten en hoe hun creaties tot stand kwamen.

De fietstocht “Ring Ring” neemt je mee weg uit het centrum om de ring rond Gent te verkennen. Dat streetart niet gebonden is aan het stadcentrum leer je tijdens deze tour.

Road to Master: Workshop X Tour” is een combinatie van graffitiwandeling en workshop. Na een wandeling met gids en graffiteur kun je je in één van de toegelaten zones uitleven en jouw eigen streetart creëren.

Meer informatie over het aanbod van Wallin’ vind je op hun website.

De informatie gaat verder onder de afbeeldingen.