In deze tentoonstelling in de historische Refter van de Gentse Sint-Pietersabdij wandel je als het ware door Deprez’ geboortedorp. Op zijn gekende manier vol warmte en humor probeert Deprez de volwassenen uit zijn jeugd te begrijpen.

Je bezoek de tentoonstelling met een audiogids die beschikbaar is in het Nederlands en West-Vlaams. De comedian schreef de teksten ervoor en sprak ze zelf in. Je komt alles te weten over de bijzondere figuren die deel uitmaakten van zijn kindertijd. In de zaal staan 30 groene stoelen om comfortabel te luisteren naar de verhalen.

Onli­ne tic­kets Sint-Pie­ter­sab­dij

Liever geen wachtrijen aan de kassa? Zeker zijn dat je de Sint-Pietersabdij kan ontdekken wanneer jij daar zin in hebt? Boek dan vooraf je tickets en geniet met volle teugen van je bezoek!

Boek hier je tickets

Deze acti­vi­teit vindt plaats op een loca­tie die bin­nen de lage-emis­sie­zo­ne ligt

Kom je met de wagen naar Gent? Check dan eerst of je de binnenstad mag inrijden of niet. Propere wagens mogen de stad binnenrijden, vervuilende wagens moeten betalen. Mag jouw voertuig binnen, maar heb je geen Belgische of Nederlandse nummerplaat? Dan moet je ALTIJD registreren! 

Kom hier alles te weten over de lage-emissiezone (LEZ) in Gent
De informatie gaat verder onder de afbeeldingen.