In het hart van Gent, in een monumentaal 18e eeuws herenhuis, vindt u het prachtige viersterren deluxe - Sandton Grand Hotel Reylof.

Sinds 1990 is dit gebouw met zijn prachtige koetshuis een beschermd monument. Overnachten is mogelijk in één van 158 hotelkamers, suites of executive kamers, die voldoen aan alle moderne comfort. Uniek voor een stadshotel is het feit dat het merendeel van de hotelkamers over een balkon beschikt. 

In het monumentale hoofdgebouw bevinden zich het sfeervolle Restaurant & Bar 'Lof'. Er is eveneens gratis WIFI beschikbaar in het gehele hotel.

Tussen de diverse gebouwen vindt u een prachtige binnentuin, waar u bij goed weer heerlijk kunt genieten op één van de terrassen. Voor de nodige ontspanning vindt u in het geklasseerde koetshuis Zen-Senses@Reylof, een wellness met bad, sauna, stoombad, fitness en verschillende ontspanningsruimtes. Van deze faciliteiten, met uitzondering van de behandelingen, mag u als gast gratis gebruik maken. 

Het hotel beschikt over een 45-tal parkeerplaatsen (betalend) en er is eveneens de publieke parking Ramen net om de hoek. De parkeergarage heeft ook een oplaadpunt voor Tesla en andere elektrische auto's (400 volt/ampère).