Marijn Coertjens chocolatier - patissier is in binnen- en buitenland gekend voor zijn kwaliteit en creativiteit. Zijn passie voor chocolade en patisserie maakte het mogelijk dat hij het vak kon leren bij de beste zaken in Japan.

Vijf jaar lang leidde Marijn een chocolaterie in het prestigieuze vijfsterrenhotel The Peninsula Hong Kong, waar hij creaties maakte voor grote sterren zoals David Beckham, Elton John, Cindy Crawford, Kobe Bryant en Hugh Jackman. Hij geeft les aan professionals, dit bracht hem o.a. naar Singapore, Japan, Mexico, Chicago, Shanghai en Dubai. Daarnaast won hij ook vele nationale en internationale prijzen.

Al zijn ervaringen weerspiegelen in zijn creaties in de winkel aan de Burgstraat, op een boogscheut van het Gravensteen. De winkel is uniek ingericht als cacaoplantage en je komt er meer te weten over de grondstof cacao. Laat je verleiden door verschillende soorten viennoiserie, pralines en macarons. Vergaap je aan de chocolade sculpturen en werp een blik in de ateliers. Kan je niet wachten tot thuis? Geniet dan ter plaatse van een heerlijk gebakje samen met een koffie.

De informatie gaat verder onder de afbeeldingen.