TAKE IN is de eerste in zijn soort in Gent. De innovatieve bar met restaurant geeft je 24/7 de kans om jouw creativiteit en productiviteit voluit te ontwikkelen in een huiselijke sfeer.

In TAKE IN kan iedereen terecht, van local tot bezoeker, van vroege vogel tot de nachtbraker. De bar is ideaal gelegen op de benedenverdieping van de hotels Ibis Budget Gent Centrum Dampoort en Adagio Access Gent Centrum Dampoort. Je kan er 24/7 terecht om te connecteren met gelijkgezinden of eens rustig te bezinnen bij een spelletje ping pong.

De bar serveert een reeks van lekkere cocktails, mocktails en bieren die je kan aanvullen met tal van bar bites. Toch een grotere honger? Voor de lunch en het diner kan je je smaakpapillen laten verwennen door de kookkunsten van de Siciliaanse chef-kok. Antipasti, verse pizza en pasta, op en top Italiaanse kwaliteit. 

Bar, restaurant, coworking spaces, vergaderruimtes, ping pong en tafelvoetbal, maar ook tal van leuke events! Thematische brunches, afterworkdrinks, DJ-sets, closet sales, high tea, enz. Hou zeker de social media in de gaten voor deze speciale activiteiten.

De informatie gaat verder onder de afbeeldingen.