Welkom bij GIFTSHOP, dé hotspot waar jongeren, bezoekers en locals elkaar ontmoeten om tips, ideeën en ervaringen uit te wisselen. Gelegen in het Graffitistraatje, is GIFTSHOP meer dan wat de naam in eerste instantie doet vermoeden. Verwacht niet zomaar een winkel, bar of atelier, maar een ontmoetingspunt voor bezoekers, locals, studenten,...

Tips from Locals: beleef de stad met de tips van Gentenaren

Bij GIFTSHOP draait alles om het creëren van betekenisvolle ervaringen. Ontdek het grafisch atelier waar jonge kunstenaars hun eerste werken tentoonstellen, geniet van een drankje en een gestreken mastel (van bakkerij Frimout) aan de bar en laat je inspireren door de levendige gesprekken met mede-bezoekers en inwoners. Beschouw het als een levend USE IT-infopunt, door en voor jonge reizigers!

Beleef Gent als gast en laat je leiden door de tips van de locals, want wie kent Gent beter dan een Gentenaar? 

Een Plek voor Iedereen: Toegankelijk en Inspirerend

Of je nu een toerist bent die de stad verkent, een jonge kunstenaar die op zoek is naar een plek, of een bewoner die een nieuwe kant van Gent wil ontdekken, hier vind je altijd een warm welkom. 

Sla het Graffitistraatje in, spring binnen en maak deel uit van deze bruisende wereld vol inspiratie, creativiteit en community spirit!