Het winkelaanbod in de verkeersvrije binnenstad is overweldigend. En alsof dat nog niet voldoende is, stallen winkeliers hun waren uit voor een feestelijke braderie met bijzondere aanbiedingen en speciale kortingen.

Naar jaarlijkse gewoonte trapt Gent de zomer af met Braderie Publique! De grootste én gezelligste stockverkoop van 't land. Meer dan 150 winkeliers trekken de Gentse straten op voor een feestelijke braderie om hun overstock aan mooie kortingen te verkopen. De ideale uitstap met je vrienden, familie of zelfs met collega’s na het werk.

Deelnemende straten en pleinen

Voor de eerste keer nemen ook de straten vanaf het station Gent-Sint-Pieters deel, namelijk de Koningin Elisabethlaan, Kortrijksesteenweg, Kortijksepoortstraat en de Nederkouter. Kom je met de trein? Dan loop je gegarandeerd langs deze straten richting het centrum.

Deze acti­vi­teit vindt plaats op een loca­tie die bin­nen de lage-emis­sie­zo­ne ligt

Kom je met de wagen naar Gent? Check dan eerst of je de binnenstad mag inrijden of niet. Propere wagens mogen de stad binnenrijden, vervuilende wagens moeten betalen. Mag jouw voertuig binnen, maar heb je geen Belgische of Nederlandse nummerplaat? Dan moet je ALTIJD registreren! 

Kom hier alles te weten over de lage-emissiezone (LEZ) in Gent
De informatie gaat verder onder de afbeeldingen.