Stap binnen in de wereld van eerlijke mode tijdens dit driedaags festival en ontdek de schoonheid van duurzame mode en ethische kledij. Tijdens tal van workshops, modeshows, expo's, en demonstraties ontdek je hoe je een verschil kunt maken in de wereld van mode en duurzaamheid.

Walhalla voor modeliefhebbers

Workshops, demonstraties en inspiratiesessies

Je favoriete kledingstukken herstellen of ongedragen kleding pimpen tot iets ‘nieuws’? In de circular hub leer je technieken om gaatjes of losse naden te repareren. Liever meteen iets nieuws uitkiezen voor in je kleerkast? Ook dat kan tijdens een grote kledingruil, waar je niet langer gedragen items kan inruilen voor iets nieuws. Op de fair fashion markt kan je dan weer snuffelen tussen unieke en ethisch verantwoorde kledingstukken.

Expo’s, talks en performances

Laat je inspireren door expo's en installaties van designers, kunstcollectieven en (mode)fotografen. Duik in de diepte met Fair Fashion Talks rond actuele thema's en geniet van een muzikaal spectakel tijdens onze openingsavond.

Bijzondere bonus: wie op zaterdag of zondag het Industriemuseum bezoekt, hoeft geen ticket te reserveren en kan gratis genieten van een museumbezoek. 

Locaties

Dit bijzonder evenement strekt zich uit over twee locaties: De Centrale en het Industriemuseum. Deze locaties liggen op wandelafstand van elkaar en zijn verbonden via de Kongostraat.

Bekijk het volledige programma

Bekijk alle workshops, demonstraties, talks en performances.

De informatie gaat verder onder de afbeeldingen.