Zin om Gent op een actieve en eigenzinnige manier te leren kennen? Neem alvast je peddel in de aanslag of knoop de veters van je loopschoenen maar stevig vast. Samen trekken jullie er per kajak op uit of verkennen jullie de Gentse stadsoasen al joggend. Je hoeft geen atleet te zijn om van deze tours te kunnen genieten. Het niveau wordt altijd aangepast naar de deelnemers. 

Stap aan boord
Gent is prachtig vanop het water. Peddelend en dobberend tonen de gidsen je hoe water de geschiedenis van Gent heeft bepaald en vandaag ook zijn toekomst vormt. Ze nemen je mee langs de middeleeuwse haven, de imposante bibliotheek, sluizen en riolen naar het hart van de stad.
 

De looptour: trek je loopschoenen aan!
Lopen is een fijne manier om de stad te verkennen. De Ghent Active Guides brengen je naar plekken waar andere toeristen niet komen. Ze tonen je Gent voorbij de clichés, en vertellen je verhalen over vroeger en vandaag.

Schrijf je in voor de vaste kajak- en looptoer op vrijdag en zaterdag of neem contact op met Ghent Active Guides voor een tour op maat.

De informatie gaat verder onder de afbeeldingen.