Dé plaats voor een lekkere ouverture of een smakelijke bis! En laat het applaus nog maar even aanhouden. Want de grandeur van het interieur van Café Théatre verdient er ook één. Vanaf ’s middags kan je er terecht voor een snelle lunch of een uitgebreider diner. En ‘s avonds shaken de barmannen je met plezier een award-winning cocktail!

Een bekroonde rundstartaar

Dat lees je goed! In Café Théatre vind je officieel de Beste Rundstartaar van Vlaanderen en Brussel. Het door Knack – één van de toonaangevende Belgische weekbladen – bekroonde gerecht is een echte aanrader. Maar je vindt er natuurlijk ook altijd de klassieke suggestie of een drie-gangenmenu. En puzzelaars kiezen gewoon à la carte. De kaart biedt je gevarieerde selectie van voorgerechten, hoofdgerechten en desserts.

Magie uit de shaker

’s Avonds verschijnen de échte goochelaars achter de bar. Een juice met de juiste punch, een geestrijke scheut uit de fles, wat abracadabra met de shaker, en ze betoveren je met een fabuleuze cocktail. De barmannen van Café Théatre sleepten al tal van prijzen in de wacht. Dus hier vind je echt wel de juiste mix!

De informatie gaat verder onder de afbeeldingen.