Bij restaurant Souvenir kan je terecht voor een gastronomische lunch of diner. Geniet van de moderne Europese keuken met focus op groenten en vis. De IJslandse chef Vilhjalmur Sigurdarson bereidt de gerechten met lokale, seizoensgebonden en duurzaam gekweekte ingrediënten. Laat je verassen door onverwachte combinaties.

Wat dacht je van een oester met gedroogde aardbei? In restaurant Souvenir geef je je over aan de verrassende combinaties van chef Sigurdarson. Hij kiest voor jou eerlijke, lokale producten, gekocht bij de visboer, groenteboer en vleesleverancier. De chef krijgt terecht een hoge score van Gault&Millau en zijn allereerste Michelin ster in 2020. Sinds 2021 heeft het restaurant een Groene Michelinster. Zeker de moeite om een tafeltje te reserveren!

Bij Souvenir in Gent kan je zowel aan tafel als aan de bar eten. Kies gerechten à la carte of probeer de Carte Blanche, een degustatiemenu met grotere en kleinere gerechten. Bij Souvenir beleef je een gezellige, gastronomische lunch of diner in een licht en architecturaal interieur. In de Private Dining Room kan je gezellig met een groep van maximum 10 personen plaatsnemen in een privésfeer.

De informatie gaat verder onder de afbeeldingen.