Gent is een vooruitstrevende stad die opkomt voor gelijke kansen. Hier heeft iedereen het naar zijn zin. Het maakt niet uit of je een klein budget hebt of op zoek bent naar gratis alternatieven, in Gent is er voor elk wat wils. Wandel door de groene parken, geniet van een heerlijke en budgetvriendelijke maaltijd of krijg gratis toegang en vervoer met een Gent CityCard. Hier zijn enkele van onze favorieten:

Budgetvriendelijke overnachten

Op zoek naar een bed waarvoor je niet te diep in de buidel hoeft te tasten? Gent heeft heel wat goedkope hotels, hostels, een camping en een jeugdherberg. Zo hou je budget over voor andere dingen... een extra nachtje Gent bijvoorbeeld!

Gratis dingen om te doen in Gent

In Gent hoef je zeker niets te missen wanneer je met een beperkt budget reist. Maak een wandeling door de kleurrijke straten, geniet van de mooie streetart die Gent te bieden heeft, stap eens binnen in de Sint-Baafskathedraal of bezoek de prachtige moderne bibliotheek. 

Gratis en betaalbaar aanbod in Vlaanderen

Op zoek naar gratis daguitstappen of betaalbare vakanties in Gent, Oost-Vlaanderen of Vlaanderen? Deze websites helpen je zeker verder!

Maxi­mum Gent tegen een mini­mum­prijs

De CityCard Gent geeft je toegang tot alle topattracties in Gent, inclusief het openbaar vervoer tegen een minimumprijs.
Ontdek alle voordelen op een rij