Gent is een vooruitstrevende stad die opkomt voor gelijke kansen. Hier heeft iedereen het naar zijn zin. Het maakt niet uit of je een klein budget hebt of op zoek bent naar gratis alternatieven, in Gent is er voor elk wat wils. Wandel door de groene parken, geniet van een heerlijke en budgetvriendelijke maaltijd of krijg gratis toegang en vervoer met een Gent CityCard. Hier zijn enkele van onze favorieten:

Heerlijk eten met een beperkt budget

Hoewel Gent bekend is als culinaire hotspot, zijn we ook een foodie-friendly bestemming voor budgetreizigers. We delen graag enkele plekjes die je zeker moet ontdekken, en vergeet ook niet onze bekende Belgische frietjes te proeven. 

Gratis dingen om te doen in Gent

In Gent hoef je zeker niets te missen wanneer je met een beperkt budget reist. Maak een wandeling door de kleurrijke straten, geniet van de mooie streetart die Gent te bieden heeft, stap eens binnen in de Sint-Baafskathedraal of bezoek de prachtige moderne bibliotheek. 

Gratis en betaalbaar aanbod in Vlaanderen

Op zoek naar gratis daguitstappen of betaalbare vakanties in Gent, Oost-Vlaanderen of Vlaanderen? Deze websites helpen je zeker verder!