2°C / 36°F

Rain

Zoeken

Shoppen

Shoppen

Grote ketens naast authentieke boetiekjes, trendy naast traditioneel. In Gent liggen ze op wandelafstand van elkaar, in het grootste autovrije winkelwandelgebied van Vlaanderen. Op zon- en feestdagen zijn de winkels gesloten.

Winkelbuurten

Winkelbuurten Gent

Niet speciaal op zoek naar dat ene paar merkschoenen of die tweedehands wikkeljurk, maar gewoon zin om inspiratie op te doen?

Lees meer ...

Piet Moodshop

Piet Moodshop

Oorspronkelijk een pop-up store van interieurontwerper Christophe Verbeke, maar sindsdien een vaste waarde. Naast designartikelen, gadgets en boeken ook bloemencreaties van Zakiya.

Lees meer ...

Interieur

Interieur Gent

Van ambachtelijk geknoopte tapijten tot meubels van hedendaagse internationale topdesigners

Lees meer ...

Vintage en retro

Vintage en retro Gent

‘Gent’ rijmt op ‘trend’. Eén van de meest opvallende trends waar Gent snel op inspeelde, is de vintagerage.

Lees meer ...

The Box

The Box

De stad Gent geeft er ondernemers de kans om hun dromen waar te maken. In de ‘plug & play’ panden kunnen startende creatievelingen tijdelijk hun winkel- of horecaconcept uittesten.

Lees meer ...

Wat is er te doen?

Waar is het?

Ghent inside out

Vijf tv Trend tv
Embedded thumbnail for Weekendje Weg Gent "Els Tibau bezoekt Gent en zet er leuke plaatsjes op de kaart. Weekendje Weg is jouw gids op vlak van Fashion, Smaak en Inspiratie!"
Belmondo.tv
Embedded thumbnail for Shoppen met Tiany in Gent. Deel 1 "Tiany neemt je mee op shoppingtocht in Gent. Daarbij gaat ze op zoek naar originele winkels en authentieke plekjes. Tiany start haar toch op het Zuid."

In de kijker